Een viering van jouw leven, onze liefde en het verdriet

Dus hou ik je los. Door diep in mijn hart te voelen dat de liefde die er is, altijd zal blijven. Ik laat mij in mijn verdriet dragen en vier jouw laatste dag hier op aarde met zachte aanrakingen, mooie verhalen en zegeningen voor jouw laatste reis. Zodat liefde de overhand houd.

Dit is de vlucht

Dit is het zweven

Dit is de dag

Dit is de tijd

Dit was jouw leven

❝Tijdens de ceremonie voelde ik: Het is goed zo, hij blijft over ons waken. Hierdoor kon ik tijdens het inslapen met de dierenarts er voor hem zijn en is alles heel erg rustig gegaan vanuit vertrouwen. We koesteren de mooie herinneringen aan zijn laatste dag waarin alles is gezegd en gevoeld.❞ - Roos

Dierenartsassistente en uitvaartbegeleidster

Voordat ik het pad van medicijnvrouw bewandelde ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente en uitvaartbegeleidster. Hierdoor heb ik de ervaring en expertise om tijdens een ceremonie het veld en de bijhorende emoties te dragen die bij een toekomstige euthanasie komen kijken.

Ik sta open voor overgangsceremonies voor zowel mensen als dieren in hun laatste levensfase.

Onbetaalbare herinneringen aan onze laatste momenten samen

Afscheidsceremonie excl. reiskosten van 2 tot 3 uur en kost €200 euro, inclusief bloemenaltaar en cacao in overleg. In termijnen betalen is mogelijk. Bij de ceremonie zijn maximaal 4 personen aanwezig, het mens of het dier waar het om gaat is in de ruimte aanwezig en ontvangt zegeningen, opleggingen en mooie verhalen van de aanwezigen van de reis die ze samen hebben afgelegd en de nog af te leggen reis. De afscheidsceremonie is ook geschikt voor gezinnen met kinderen of mensen die minder spiritueel zijn. We stemmen af in het moment wat kloppend voelt. De afscheidsceremonie wordt vaak geboekt op de ochtend voordat de arts komt voor de euthanasie en is ook mogelijk als het mens of dier al een verminderd bewustzijn heeft. 

Met bijzondere dank aan Roos en Philippe voor het mogen delen van het afscheid van hun geliefde Wodan