Cacaomunity

Ik leer je graag over de heilige band met dit magische plantmedicijn zodat je steeds minder nodig hebt om je hart te openen.

Deze ceremonies zijn een adembenemende toegangspoort naar innerlijke rust en een diep begrip voor wie je bent en vandaan bent gekomen.

Mijn hart is vervuld met dankbaarheid dat ik deze reis met jou mag delen. Of je nu een beginner bent die voor het eerst deelneemt aan een ceremonie of een doorgewinterde beoefenaar die dieper wil duiken, mijn cacao community is ontworpen om je te begeleiden op jouw magische reis.

Met zorgvuldig uitgezochte thema’s, rituelen en spirituele practices zul je de kracht van cacao ceremonies ervaren.

tientallen diepgaande ceremonies

HOOFDSTUK 1

Alles over Cacao

Dit hoofdstuk gaat helemaal over cacao – de geschiedenis ervan, hoe je het goed klaarmaakt, en hoe je een ‘heilige bubbel’ creëert voor je ceremonie. Ik geef je handige tips voor je cacao ceremonie en we bekijken samen wanneer je nou eigenlijk een cacao ceremonie zelf kunt faciliteren. Kortom: We duiken in alles wat met cacao te maken heeft en hoe je er het beste uit kunt halen voor een diepe ervaring!

HOOFDSTUK 2

zelfliefde ceremonies

In dit betoverende hoofdstuk van verschillende cacao ceremonies onderzoeken we de kracht van zelfliefde. Door te reflecteren op hoe we onszelf zien en hoe we liefdevoller kunnen zijn voor onze eigen geest en lichaam, worden beperkende overtuigingen, angsten en onzekerheden omarmd. Je wordt geleid door de helende kracht van cacao.

HOOFDSTUK 3

Lichamelijk geheugen

Dit bijzondere hoofdstuk neemt ons mee op een reis van innerlijke heling door middel van verschillende cacao ceremonies. Traumatische ervaringen worden vaak in ons lichaam opgeslagen, en door middel van een diepgaande verkenning van de zeven segmenten, identificeren we waar spanning zich heeft vastgezet en streven we naar verzachting. 

HOOFDSTUK 2

Innerlijke dynamieken

In dit bijzondere hoofdstuk richten we ons op het verkennen van het innerlijke kind, de innerlijke ouders en het harmoniseren van onze mannelijke en vrouwelijke energieën. Begeleid door Thirza en Arshia bieden de cacao ceremonies een diepgaande verrijking voor degenen die streven naar een evenwichtige balans, zowel binnen als buiten henzelf.

HOOFDSTUK 1

Intuïtieve ceremonies

Een hoofdstuk vol veelzijdige cacao ceremonies, die een constante bron van inspiratie vormen voor diegenen die verlangen naar een terugkeer naar hun eigen krachtige energie, een energieke start van de dag of de behoefte hebben om diepgaande emoties te doorvoelen en los te laten. Deze ceremonies zijn altijd fijn ongeacht de situatie waarin je je bevindt.

de magie van cacao

Stel jezelf voor dat je de geur van warme cacao ruikt terwijl je jezelf onderdompelt in de rustgevende sfeer van je eigen veilige ruimte. Je neemt een moment om diep adem te halen en je intenties voor de ceremonie te zetten. Terwijl je de eerste slok van de rijke cacao neemt, voel je de energie van dit eeuwenoude plantmedicijn door je bloed stromen. Het is een moment van diepe verbinding met je ziel, lichaam en de verbindingsfactor: jouw hart.

Met de juiste begeleiding leer je uiteindelijk zonder cacao te drinken haar aanwezigheid te voelen en te leven en te spreken vanuit een plek van waarheid, liefde en zachtheid.

Uiteindelijk kun je zelf de verbindingen voor de gelukzalige stofjes die vrijkomen bij het drinken van cacao aanmaken door deze bijzondere reis naar zelfliefde.

community

Stel je voor dat je een plek kunt vinden waar je niet alleen jezelf op een diep spiritueel niveau ontmoet maar ook gelijkgestemden.

Een van de meest waardevolle aspecten van ons lidmaatschap is de kans om maandelijks deel te nemen aan online groepscoaching calls. Hier krijg je begeleiding van een ervaren facilitator en medicijnvrouw, die put uit eeuwenoude wijsheid om je te ondersteunen bij je persoonlijke groei. Deze calls zijn een bron van waardevolle inzichten en stimuleren je om jouw innerlijke kracht te omarmen en te benutten maar ook waar je zult ontdekken dat je nooit alleen bent in jouw zelfontdekkingsreis.

Als lid van Cacaomunity word je ook deel van een liefdevolle community van gelijkgestemde individuen. Samen streven we naar groei, verbinding en een dieper begrip van onszelf en de wereld om ons heen.

dit wil jij

𖦹 Maandelijkse online community bijeenkomsten

𖦹 Toegang tot diverse online cacao ceremonies met verschillende thema’s

𖦹 Toegang tot diverse online cacao ceremonies met verschillende thema’s

𖦹 Tools en begeleiding voor respectvol gebruik van Cacao

𖦹 WhatsApp groep voor advies, delen van ervaringen en het plannen van sessies.

 

contra-indicaties cacao

Uitsluitend geschikt voor wie de magie van het leven wil ontdekken en zichzelf beter wilt leren kennen. 

Raadpleeg uw arts voor gebruik bij: MAIO antidepressiva, bloedingsstoornissen, hartconditie, medicatiegebruik.

In de volgende gevallen worden lagere doseringen aanbevolen dan de ceremoniële dosis om eerst te kijken hoe het lichaam, de geest en ziel erop reageert: Antidepressiva die geen MAIO zijn, zwangerschap en borstvoeding, GERDIBS, kinderen, gevoeligheid, migraine klachten.

Bijwerkingen cacao: Licht gevoel in het hoofd, zweethanden, hoofdpijn of misselijkheid die vanzelf over gaan.

reviews

Als een ervaren Reiki-beoefenaar voelde ik de drang om mijn vaardigheden, vooral op het gebied van draagkracht, verder te ontwikkelen. De jaartraining bij Draagkracht heeft niet alleen aan die behoefte voldaan, maar heeft me ook verrast met een overvloed aan inzichten en groei. De persoonlijke coaching heeft me geholpen mijn struikelblokken te herkennen, waardoor ik meer rust, zekerheid en zelfvertrouwen heb gekregen. Thirza, mijn begeleider, voelt als de perfecte match voor mij en haar begeleiding heeft echt een verschil gemaakt. De diepgaande informatie over oeroude religies heeft mijn perspectief verbreed en heeft mijn interacties met anderen verdiept op manieren die ik nooit had verwacht. Ik ben oprecht dankbaar voor deze reis en kijk er naar uit om nog meer te leren en te groeien. Deze opleiding is niet alleen een perfecte fit voor mij, maar heeft ook mijn trots aangewakkerd over hoe ver ik al gekomen ben.

Dorien Vleeming @Growinnerflow

Als deelnemer aan de jaartraining voelde ik sterk de behoefte om deel te nemen voornamelijk vanwege het natuurlijke vervolg op mijn eerdere ervaringen met het Cacao membership, waarin al zaadjes waren geplant voor zelfreflectie en space holding. Draagkracht gaat nog dieper, zowel naar binnen als naar buiten toe, wat perfect aansluit bij mijn opleiding tot Holistisch Therapeut. Een belangrijk inzicht dat ik heb verkregen, is de dualiteit van het leven en de acceptatie dat beide kanten goed zijn. Dit inzicht is op verschillende momenten tijdens de coachingcalls en zoomsessies met de groep naar voren gekomen. De jaartraining heeft mij al veel opgeleverd, waaronder het vermogen om stappen te zetten zonder te streven naar perfectie, vooral op het gebied van praktische zaken zoals Instagram. Daarnaast heeft het mij geholpen om mijn authentieke stem, mening en houding te vinden, waardoor ik mensen aantrek die resoneren met mijn energie. Het meest geholpen heeft mij om mezelf te laten zien, vooral mijn gezicht, en het besef dat dit niet alleen waardevol is voor mijn volgers, maar ook helend voor mijzelf. Door mezelf op beeld te zien, ben ik minder kritisch geworden en kan ik dankbaarheid voelen voor wie ik ben.

Daniëlla #thequanyinlab.nl