Janel
Janel
@janel.holistictemple
Lees verder
De prachtige Cacao ceremonie, waar ik weer helemaal mocht ontvangen. Ik kon verbinding maken met diepere lagen van mijn geest en voelde echt dat ik in alle stappen die ik zet naar vrijheid en verbinding altijd gedragen word! Ik kreeg de ruimte om los te komen van de schaamte mezelf volledig te kunnen laten zien en mijn stem te laten horen een omgeving waar ik me veilig kon voelen om helemaal los te laten en mezelf toe te staan naar de wereld in mij te gaan.
Vince
Vince
@vincecocreator
Lees verder
De ceremonie was prachtig. De muziek was meeslepend en zorgde voor een mooie flow door de ceremonie. We bewogen, dansten en zongen mee. De vragen en zelfreflectie met schrijfopdracht waren goed om mee naar huis te nemen en later nog eens op terug te kijken. De ontvangst, locatie en ruimte waren toegankelijk en hadden een fijne sfeer. Na de ceremonie hebben we stil gezeten, thee gedronken en gepraat. Een prachtige dag en top ervaring met de eerste ceremonie die ik heb mogen meemaken. Ik ben een fan!
Willisa
Willisa
@willisaverhoeven
Lees verder
Ik las net je kaart met de mooie woorden, waarvoor dank. Bedankt voor vandaag, voor je ontvangst, je delen en het creëren van de ruimte waarin ik deze sessie cadeau kreeg. Vond het leuk om mij wat beter te leren kennen, maar ook zeker om jou te leren kennen. Je bent een heel aardig mens, wens je alle geluk en mogen je manifestaties uitkomen. Ik ga aan de slag met mijn spirit animal de tijger en zijn thema balans! Bedankt, het allerbeste en wie weet tot ziens! Heb lief
Mei Ying
Mei Ying
@meiyingazar
Lees verder
Ik wilde een recensie schrijven voor de ceremonie, maar het is moeilijk om er woorden voor te vinden. Zonder in trauma's te botsen, onthulden we zachtjes dingen die ik als kind heb opgestapeld. Om te vergeten en nooit over te spreken. Bewegen door vele lagen.. Bedankt dat je zacht en begripvol bent, maar ook recht door zee.
Femke
Femke
@femkevanderleer
Lees verder
Ik heb samen met jou twee 1-op-1 Cacao ceremonies bijgewoond. Allereerst heb ik het idee dat een ceremonie bij jou mij zoveel meer kan brengen dan wanneer ik op de "gewone" manier met die gedachten/angst aan de slag zou gaan. En ten tweede vind ik het gewoon heerlijk om bij je te zijn 😊🙏🏻❤️
Vorige
Volgende