Cacao ceremonie

Een individuele cacao ceremonie is een diepgaande en persoonlijke ervaring, begeleid door een ervaren facilitator. Tijdens deze ceremonie wordt de helende kracht van pure cacao verkend in een atmosfeer van betoverende muziek en een zorgvuldig gecreëerde setting. De ceremonie biedt een gelegenheid om het hart te openen, innerlijke dieptes te verkennen en emotionele blokkades los te laten. Het is een unieke kans voor zelfliefde en emotionele verwerking. Wil jij je hart openen?

chocobliss ceremonie

Een levensveranderende plantmedicijn reis van 3-6 uur in de comfort en veiligheid van je eigen huis, met zorgvuldig uitgekozen muziek en een prachtig bloemenaltaar en begeleiding van een ervaren facilitator. Verken de verzachtende effecten van Ceremoniële Cacao, Truffel en Caapi op lichaam, geest en ziel. Deze unieke ervaring zorgt dat je antwoorden in jezelf vindt waardoor je meer liefde en compassie ervaart voor wie je bent en wat je doet. Wil jij ook adembenemend thuiskomen bij jezelf?

mother blessing

Een Mother Blessing is een betoverende ceremonie met de vrouwelijke inner circle van de aanstaande moeder. Het eeuwenoude ritueel richt zich op de magische reis van meisje naar moeder. Het draait volledig om de zegening en verzorging van de aanstaande moeder met spirituele en verbindende activiteiten die haar voorbereiden op haar nieuwe rol. Alle genodigden zijn dompelen haar onder in onvoorwaardelijke liefde. Deze ceremonie gun je toch iedere vrouw?

HEILIGE CEREMONIES​

Iedere ceremonie is een initiatie om in een diepere verbinding met jezelf en Moeder Aarde te komen. Tijdens een ceremonie worden rituelen uitgevoerd om grote genezing en spirituele groei te ervaren, dit kan ook zonder plantmedicijnen. Aan ieder detail van de ceremonie is gedacht: De aankleding, muziek, de rituelen. De rituelen worden uitgevoerd door een medicijnman of vrouw die zorgt voor een gereinigde, heilige en veilige ruimte van kracht. Deze werkt altijd samen met de Heilige Geest en de natuur elementen en spirit animals. Dit versterkt de bescherming en versterkt de liefdevolle energie en de energie om te genezen in de ruimte.

DIEP DUIKEN, HOOG VLIEGEN

Reizende Ziel bied één op één ceremonies  aan waardoor je je volledig kunt openstellen voor de helende magie van het plantmedicijn  en we gelijk de vinger op de juiste plek kunnen leggen.

Voor een gepersonaliseerde ceremonie ontvang je een paar vragen en wordt er ingevoeld op jouw zielsessentie. Op basis daarvan wordt de ruimte ingericht met een voor jou samengesteld bloemenaltaar en muziek en doen we spirituele oefeningen, ademhalingstechnieken en healingstechnieken.

In de werkingsduur besteden we aandacht dat waar meer liefde naar mag in je onderbewustzijn. Het helingsproces doe je altijd zelf ondersteund door mij als facilitator met het plantmedicijn.

Na afloop heb je meerdere ”aha” momenten en weet je wat je anders mag gaan doen. Je blijft niet afhankelijk van mij als facilitator, ook mede dankzij het integratiehuiswerk.

MEDICIJNMENSEN

Vroeger had iedere plek op de wereld zijn eigen medicijnmensen. Dit konden mannen en vrouwen zijn. Wie geboren werd met de gaves om te helen, werd als jong kind opgenomen in de ”familie”  en zo leerde je helingwijzen: Je leerde alles over helende planten, genezend voedsel en spirituele wijsheden en rituelen.

Er zijn tegenwoordig meer praktiserende medicijnmannen en vrouwen dan ooit met dezelfde oude helingwijzen in combinatie met de wijsheid en wetenschap van deze nieuwe tijd. 

De medicijnmensen van nu zijn nog steeds één familie, die niet op een voetstuk geplaatst horen te worden. De basis van hun wijsheid is God en de natuur en is beschikbaar voor een ieder die bereid is te luisteren.

Het is aan de medicijnmensen de taak om de wijsheid door te geven aan hen die hun gaves willen ontwikkelen om Moeder Aarde mooier achter kunnen laten dan we haar gevonden hebben.

Na iedere ceremonie zullen wij je dan ook welkom heten in deze familie.

ZELF CEREMONIES DOEN

Als je cacao op respectvolle en liefdevolle wijze uitnodigt in je leven, bouw je een band met de plant spirit op. En daar krijg je het mooiste cadeau van je leven voor terug:

Je gaat uit je hoofd en hebt steeds minder of geen cacao nodig om de wereld en je Zelf waar te nemen vanuit je hart, intuïtie en gevoelens. Je kunt dan weer leven en spreken vanuit een plek van waarheid, liefde en zachtheid.

Uiteindelijk kan je met de juiste begeleiding zonder cacao te drinken haar voelen en kan je lichaam zelf sneller de verbindingen maken voor de aanmaak van de gelukzalige stofjes die vrijkomen bij het drinken van cacao. Je bent dan verliefd op jezelf en het leven en kunt tegenslagen vanuit een Hoger perspectief bekijken.

In de Cacaomunnity worden ceremonies en rituelen voor thuis en video’s over cacao, spiritualiteit en zelfontwikkeling gedeeld om de heiligheid van de drank cacao te eren en verspreiden.