Liefdevolle golven

Er is een licht dat jou wilt bewegen. Een licht dat via haar bewegingen je meeneemt naar de donkerste plekken in je Zelf. De plekken van onontdekte wijsheid en overweldigende liefde. Via haar roering brengt ze je de vergeten herinnering van alles wat je bent. Op het ritme van haar zachte golven van onvoorwaardelijke liefde bewegen deze herinneringen terug naar jouw bewuste zijn. Door te duiken in haar zee vol kleur sta je jezelf toe om te reizen naar de dieptes in jezelf om deze vervolgens te integreren in je dagelijks leven.

Wat kun je verwachten bij Chocobliss?

Een innerlijke reis met de krachtige aanwezigheid van drie heilige vrouwelijke plant spirits die samen het plantmedicijn Chocobliss vormen. Een chocobliss reis doe je grotendeels liggend met een oogmaskertje op. Je laat je meenemen op reis door je bewuste en onderbewuste. De ceremonie omvat zingen, muziek en een persoonlijk bloemenaltaar. Stap in het veld zonder verwachtingen, want iedereen beleefd een reis anders: dit kan lichamelijk, visueel of inzichtelijk zijn maar kan ook afwisselend zijn.

Laat je dragen door het onbekende en maak kennis met de magische wereld van het onderbewustzijn. Alles draait om jou, jij hebt alle antwoorden. In deze veilige setting is er geen excuus meer om het niet aan te gaan, behalve dat je het zelf niet wilt. Wat niet in de reis naar voren komt zal tijdens de integratie periode aan bod komen. De ceremonies worden in vertrouwde omgeving gegeven zodat je achteraf ook niet naar huis hoeft te rijden.

openen & verbinden,

ademen & omarmen,

liefhebben & loslaten,

herkennen & herinneren,

zachtheid & oerkracht

Is Chocobliss wat voor mij?

Deze plantmedicijn ceremonie is voor jou als..

Je op zoek bent naar diepgaande persoonlijke groei en innerlijke transformatie. Wellicht voel je dat er meer is in het leven dan wat je momenteel ervaart en ben je vastberaden om te ontdekken wat dat precies inhoudt. Misschien worstel je met het loslaten van negatieve patronen, trauma’s of emotionele bagage en zoek je naar heling op een dieper niveau. Of misschien verlang je simpelweg naar een diepere verbinding met jezelf en met de wereld om je heen.

Een Chocobliss reis is het pad naar jouw waarheid, het kan je helpen met het verwerken van traumatische ervaringen en op persoonlijk of emotioneel vlak. Een ceremonie is onderdeel van een geduldig en toegewijd proces van bewustwording. Je staat open voor nieuwe ervaringen en bent bereid om de confrontatie aan te gaan met je eigen angsten en weerstanden. Je voelt een roeping om je spirituele pad te verkennen en te verdiepen, en je bent vastbesloten om antwoorden en inzichten te vinden die je kunnen helpen je levensdoel te vinden en te vervullen.

Als deze gedachten en gevoelens resoneren met jou, dan kan een plantmedicijn ceremonie zoals Chocobliss een waardevolle stap zijn op je reis naar zelfontdekking en innerlijke groei. Het is een kans om jezelf open te stellen voor alternatieve vormen van genezing en bewustwording, en om een diepe verbinding aan te gaan met de wijsheid van de natuur en je eigen innerlijke wereld.

Contra-indicaties Chocobliss

Deze ceremonie wordt niet ingezet voor recreatieve ervaringen, de set en setting is ingesteld op zelfheling.

Een Chocobliss ceremonie is niet nu voor jou als: Je nu midden in een stuk traumaverwerking zit of stukken uit het verleden uit je geheugen mist. Deze eis is om je mentale gezondheid te waarborgen. Je wilt niet verder openen dan dat je jezelf kunt dragen. Het is dan verstandiger om eerst voorzichtig verder te openen en onderzoeken wat je zou kunnen tegenkomen in een cacao ceremonie.

Contra-indicaties Chocobliss ceremonie: Hoge bloeddruk, zwangerschap, borstvoeding geven, hartproblemen hebben of/en het gebruik van medicatie met contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer, SSRI’s, anti-depressiva, (soft)drugs of alcohol verslaving en/of slaapmedicatie, psychose gevoeligheid.

Bijwerkingen: Licht gevoel in het hoofd, zweethanden, hoofdpijn of misselijkheid.

Raadpleeg uw behandelend arts als u medicijnen gebruikt.

Veel gestelde vragen

Kan de dag na mijn chocobliss ceremonie verplichtingen nakomen?​

Na een ceremonie voel je meestal goed, maar herstel kan langer duren als je slecht hebt geslapen of diep innerlijk werk hebt gedaan. Neem de dag van en na de ceremonie rust en plan geen afspraken of werk. Drink voldoende water om hoofdpijn te voorkomen en neem de tijd om te herstellen zonder verplichtingen.

Ik twijfel of ik een chocobliss ceremonie alleen of samen wil doen.. wat is verstandig?

Het is belangrijk om je af te vragen of je denkt dat jullie elkaar op een positieve manier versterken in een ceremonie: Je kunt je eigen verlangens en doelen negeren omdat je het een ander het ook gunt. Het proces van iemand waar jij je heel erg verbonden mee voelt kan ook afleiden. Soms kun je door je eigen geluk en succes na te streven, anderen inspireren hetzelfde te doen en is je invloed daarmee groter.

Hoe moet ik mij voorbereiden bij een chocobliss ceremonie?

Je krijgt een week van tevoren opdrachten om al in de mindset en energie van de ceremonie te komen en je geest voor te bereiden op diep innerlijk werk. Je stopt twee weken van tevoren met alcohol en drugs, eet drie dagen van tevoren veganistisch, vermijd twee dagen van tevoren cafeïne en eet vier uur van tevoren niet meer.

Hoe is de nazorg bij een chocobliss ceremonie?

De ceremonie is bij jou thuis in je vertrouwde omgeving, ik ga pas bij je weg als ik zeker weet dat je jezelf weer kunt dragen. Probeer de integratie periode (twee weken) nog steeds zo gezond mogelijk te leven zonder alcohol en drugs. De dagen na de ceremonie hebben we contact en ontvang je integratie opdrachten na een week hebben we een coachingcall om de laatste puzzelstukjes op zijn plek te leggen, de nazorg is inbegrepen.

Zijn de stoffen in en/of ervaring van Chocobliss verslavend?

Nee, de stoffen in de planten zijn niet verslavend. Omdat we werken met intenties en diep innerlijk werk doen voor, tijdens en na afloop is de kans dat je kort daarop weer de roeping voelt voor een volgende ceremonie klein en vaak vanuit het ego, na de ceremonie heb je antwoorden en weet je welke nieuwe stappen je mag gaan zetten en mag je daar dus eerst actief mee aan de slag.

Kan ik een badtrip krijgen van chocobliss?

Dit kan bij recreatief gebruik voorkomen. In ceremoniële setting met een ervaren facilitator wordt je in alle rust door een paniekerige reactie terug naar een gevoel van veiligheid en verbinding begeleid.

Wat zit er in Chocobliss?

Ceremoniële Cacao, Truffel en Caapi en specerijen.

Choco Bliss is een bonbon gemaakt van Ceremoniële Cacao, Truffel en Caapi en specerijen. Er is bij het maken van dit plantmedicijn gekozen om meerdere vrouwelijke plant leraren te combineren. Dit zijn energieën die elkaar versterken en een warme, liefdevolle, diepgaande reis creëren. Een Choco Bliss reis duurt tussen de 3-6 uur.

Ceremoniële Cacao

Oorspronkelijk werden er traditionele ceremonies gegeven met cacao door de Zuid-Amerikaanse inheemse culturen om te verbinden met het Goddelijke. De gevoelens die vrij komen kunnen vergelijkbaar zijn met wanneer we verliefd worden of intiem zijn. Ceremoniële cacao voelt erg intiem en laat je verliefdheid voor jezelf ervaren.

Pure cacao bevat Theobromine (het hart, verwijdt de bloedvaten en verlaagt de bloeddruk) stimuleert Fenylethylamine (triggert gelukshormonen), Anandamide (gevoel van euforie), Serotonine (vermindert angst en stress).

Cacao is een krachtig plantmedicijn dat het hartchakra opent en daardoor ook andere chakra’s in beweging brengt. Door de ontspannende werking komt ons zenuwstelsel ervan tot rust.

Caapi

Caapi wordt beschouwd als de belangrijkste plant leraar van Zuid-Amerikaanse inheemse culturen. Caapi is een vrouwelijke plant, samen met een andere plant vormt zij de ​​heilige ayahuasca-thee die DMT bevat. Choco Bliss bevat geen DMT en is geen Ayahuasca je gaat er ook niet van spugen.

Wetenschappelijke studies tonen aan dat Caapi de afgifte van dopamine in de hersenen stimuleert en werkt als een serotonine heropnameremmer. Hierdoor ontstaan nieuwe zenuwcellen en verbindingen in de hersenen. Caapi draagt bij aan een soepelere, controleerbare reis, zij kalmeert en verlicht angst en spanning. Caapi zorgt voor het gevoel van gelukzaligheid genoemd waar de naam Choco Bliss van is afgeleid.

Magic Mushrooms

Al meer dan tienduizend jaar wordt psilocybine door inheemse volkeren over de hele wereld gebruikt voor gebed, genezing en visie, dit is teruggevonden in grotschilderingen.

Studies hebben aangetoond dat de actieve ingrediënten psilocybine en psilocine de groei van nieuwe verbindingen tussen hersencellen stimuleren. Ze kunnen helpen bij het behandelen van aandoeningen zoals depressie, trauma en verslaving.

Psilocybine wordt in het lichaam omgezet in psilocine en wordt gemakkelijk afgebroken in het lichaam zonder giftige stoffen achter te laten. Door de combinatie van de plant spirit truffel en caapi kan je hallucineren tijdens je Choco Bliss reis.

Wat klanten zeggen over hun

chocobliss ceremonie

quanto costa?

Wat is jouw keerpunt je waard?

1:1 Chocobliss ceremonie

250 EURo
 • Gratis intake gesprek
 • Duur 3-6 uur
 • Bij jou op locatie of aan huis
 • Solo ceremonie
 • Hulp bij voorbereiding
 • Afgestemde dosering
 • Liefdevolle begeleiding
 • Gepersonaliseerd intergratie huiswerk
 • Inclusief reiskosten, altaar, plantmedicijn
 • Check-up telefoongesprek na een week
 • Exclusief parkeerkosten