Cacao ceremonie

In 2 uur besteden we aandacht dat waar meer liefde naar mag in je onderbewustzijn. Dit is een diep portaal zonder verwachtingen, want er kan van alles gebeuren in deze magische & krachtige ruimte die er voor jou wordt gecreëerd maar zonder illusies of dingen die er niet zijn. Na afloop heb je meerdere ”aha” momenten en weet je wat je anders mag gaan doen. 

Chocobliss ceremonie

Zes uur lang kun jij je laten dragen door het onbekende, je intuïtie en verbinding maken met spirituele gidsen en diepe inzichten ontvangen. De ceremonie omvat muziek, een persoonlijk bloemenaltaar, meditatie en visualisatie vooraf. Stap in het veld zonder verwachtingen, want iedereen beleefd een reis anders. Na afloop ben je meer verbonden jezelf en het Hogere.

Laatste reis

Het mens of het dier waar het om gaat is in de ruimte aanwezig en ontvangt zegeningen, opleggingen en mooie verhalen van de aanwezigen van de reis die ze samen hebben afgelegd en de nog af te leggen reis. De afscheidsceremonie is geschikt voor gezinnen met kinderen of mensen die minder spiritueel zijn. We stemmen af in het moment wat kloppend voelt. De afscheidsceremonie wordt vaak geboekt op de ochtend voordat de arts komt voor de euthanasie en is ook mogelijk als er al sprake is van verminderd bewustzijn. 

Somatic Release

Als een dier achterna is gezeten gaat hij daarna schudden of trillen: ontladen. Zodat het lichaam weer energie kan opdoen, in plaats van dat het energie blijft verliezen. 

Ons menselijk lichaam bezit ook de wijsheden van het zelf genezend vermogen. Alleen voelen we ons vaak te onveilig om te ontladen, waardoor we energie blijven verliezen. Voor wie uit de overlevingsstand wil en wil loslaten vanuit het lichaam.

Cursus Spirituele Gidsen

Met de Spirit Guide Training leer je in vier weken contact maken met je engelen, gidsenteam, voorouders en het Universum/God en dit te integreren. 

De Spirit Guide training is voor als je meer wilt leren luisteren naar je innerlijke stem en steeds meer magie en tekens wilt ontdekken in het leven.