Draag kracht

Jaaropleiding tot belichaamd facilitator

Vanuit een vurig verlangen beloop je een jaar lang een reis van verdieping, groei en expansie waarin je met liefdevolle ondersteuning het pad eerst zelf mag ervaren, zodat je lichaam dit vervolgens kan uitdragen. Gedurende de reis naar je diepe authentieke wijsheid zul je worden uitgenodigd tot een herverbinding met het pad van je verre voorouders.

Een heilige samenwerking tussen de belichaming van je gaves, verbinding met je voorouders en het plantmedicijn Cacao, om uiteindelijk de ander te kunnen ondersteunen in de transformatie van haar unieke levensloop.

Wat kun je verwachten van Draagkracht?

Wat deze jaartraining zo uniek maakt is dat je naast de online ceremonies en teachings vooral één op één terug begeleid wordt naar de oeroude wijsheden van je familielijn en het helen van generationeel trauma. Bij jou eindigen de generaties van slachtoffers en daders en begint het rimpeleffect van heling.

Deze jaartraining gaat over het herintegreren van oeroude rituelen en ceremonies en het gebruik van de planten en kruiden die er voor jouw bloedlijn zijn om mee te werken.

Je leert je eigen behandelswijzen ontwikkelen, je eigen rituelen, je eigen plantmedicijnen en helingwijze vanuit alles wat je vanuit een diep weten weer herinnert.

We ontwikkelen samen jouw authentieke helingswijze waarmee je mensen zo diep gaat raken dat ook zij weer mogen gaan herinneren.

Werken met Cacao

Als je cacao op respectvolle en liefdevolle wijze uitnodigt in je leven, bouw je een band met de plant spirit op. En daar krijg je het mooiste cadeau van je leven voor terug:

Je gaat uit je hoofd en hebt steeds minder of geen cacao nodig om de wereld en je Zelf waar te nemen vanuit je hart, intuïtie en gevoelens. Je kunt dan weer leven en spreken vanuit een plek van waarheid, liefde en zachtheid.

Uiteindelijk kan je met de juiste begeleiding zonder cacao te drinken haar voelen en kan je lichaam zelf sneller de verbindingen maken voor de aanmaak van de gelukzalige stofjes die vrijkomen bij het drinken van cacao. Je bent dan verliefd op jezelf en het leven en kunt tegenslagen vanuit een Hoger perspectief bekijken.

In de jaartraining  worden naast alle online teachings ook ceremonies en rituelen voor thuis en video’s over cacao, spiritualiteit en zelfontwikkeling gedeeld om de heiligheid van de drank cacao te eren.

De reis naar Draagkracht

𖦹 Innerlijk kind en schaduwwerk 𖦹 Generationele trauma’s en krachten 𖦹 Voorouder geschiedenis 𖦹 Oeroude religies 𖦹 Rituelen 𖦹 Kruiden en plantmedicijnleer 𖦹 (Cacao) ceremonies faciliteren 𖦹 Emotional Release 𖦹 Lichaamsgerichte therapie 𖦹 Chakra leer en kundalini leer 𖦹 Zenuwstelsel leer 𖦹 Traumaresponses en weerstand 𖦹 Veilig spiritueel werken 𖦹 Het opschonen van (relatie) patronen 𖦹 Facilitator gedragsregels 𖦹 Ontwikkelen eigen meditaties, visualisaties, rituelen, ceremonies 𖦹 Persoonlijke afgestemde rituelen voor het ontwikkelen van je gaves.

Inbegrepen:

Gepersonaliseerde goodiebag twv. €100

1x transformatieve 1:1 cacao ceremonie twv. €165

4x Opleidingsdagen: Kruiden, Faciliteren, Generationeel trauma, Somatische therapie.

Elke 2 weken 1:1 mentor sessies twv. €125

Elke maand online ledenbijeenkomsten 

Toegang tot online platform

Online oefeningen en integratieopdrachten

Korting op ceremonies van Reizende Ziel

Certificaat bij afronding

*Data van opleidingsdagen en 1:1 sessies worden in overleg met deelnemers vastgesteld.

Ja, ik wil magie en liefde uitdragen

Tijdens de jaartraining wordt gebruik gemaakt van Cacao en geneeskrachtige kruiden.

Raadpleeg uw arts voor gebruik bij: MAIO antidepressiva, bloedingsstoornissen, hartconditie, medicatiegebruik.

De jaartraining kost €2100,-. Je kunt er ook voor kiezen om deze in 12 termijnen van €175,- via automatische incasso te betalen. 

Veel gestelde vragen

Zijn er voorwaarden of vereisten voor deelname?

Zeker weten! Als je mee wilt doen, moet je niet alleen geïnteresseerd zijn in het innerlijke werk maar ook echt veranderingen willen doorvoeren. Het gaat er niet alleen om dat je jouw hoofd voller stopt met waardevolle informatie, maar ook dat je die kennis gebruikt om je droomleven te gaan leven.

Kan ik tussentijds stoppen als ik toch iets anders wil doen?

Nee, tussentijds stoppen is niet mogelijk. We streven ernaar om de toewijding en consistentie te behouden die nodig zijn voor deze training.

Wat zijn de specifieke inhoud en doelstellingen van de jaartraining?

Onze doelstelling is je eigen heler worden en daarna die van anderen, de jaartraining omvat diepgaande verkenning van Innerlijk kind, schaduwwerk, generatie trauma’s, rituelen, plantmedicijnleer, en meer. Inbegrepen zijn een gepersonaliseerde goodiebag, een transformatieve 1:1 cacao ceremonie, vier opleidingsdagen, tweewekelijkse mentor sessies, maandelijkse ledenbijeenkomsten, toegang tot een online platform, en korting op ceremonies. Data worden in overleg vastgesteld.

Worden er certificaten of andere vormen van erkenning uitgereikt na voltooiing van de training?

Ja, na voltooiing van de training ontvangen deelnemers een certificaat van erkenning om hun deelname en prestaties te bevestigen. 

Hoe wordt privacy en vertrouwelijkheid van de deelnemers gewaarborgd tijdens de training?

We hanteren strikte beleidsmaatregelen en procedures om ervoor te zorgen dat alle informatie die wordt gedeeld vertrouwelijk blijft. Onze trainers en facilitators zijn ook gebonden aan ethische richtlijnen die de privacy van deelnemers waarborgen.

Wat deelnemers zeggen over hun

draagkracht