DRAAGKRACHT JAARTRAINING

Een heilige samenwerking tussen de belichaming van je gaves, verbinding met je voorouders en het plantmedicijn Cacao om uiteindelijk zelf te faciliteren.
Meer lezen

CHOCOBLISS CEREMONIE

Een emotionele diepgaande reis maken waarbij je moederlijke liefde ervaart en delen die je lang hebt weggestopt eindelijk mag doorvoelen en loslaten.
Meer lezen

PURE CACAO CEREMONIE

Ga dit diepe portaal in zonder verwachtingen, want er kan van alles gebeuren in deze magische ceremonie. Alles in jou doet er toe.
Meer lezen

LICHAAMSGERICHTE THERAPIE

Je kunt weer rust, veiligheid en verbinding ervaren en weer thuis komen bij je eigen waarheid als je het lichaam voor jou laat spreken.
Meer lezen

medicijnvrouw, spiritueel mentor & lichaamsgericht therapeute

Thirza haar aanbod richt zich op bewuste individuen die streven naar persoonlijke groei en het verwezenlijken van hun droomleven middels plantmedicijn ceremonies oa. cacao en chocobliss, coaching en lichaamsgerichte traumatherapie.

Doordat ook haar eigen pad niet alleen maar uit liefde en licht bestond, inspireert ze om ook jouw verleden te omarmen en je hart te volgen.

werk met mij ->

draagkracht jaartraining

Waar jouw betoverende reis van zelfontdekking begint. Deze jaartraining is een magische samenkomst van jouw spirituele gaves, een diepgaande connectie met je voorouders, spirituele lessen en de kracht van het plantmedicijn Cacao.

Dit is jouw jaar om te groeien, verdiepen en expanderen.

Je wordt liefdevol ondersteund terwijl je jouw eigen pad verkent, waardoor je vanuit elke vezel van je wezen deze lessen kan absorberen en vervolgens kan belichamen en uitstralen. Hier, in de veiligheid van gelijkgestemden die met jou het leven willen omarmen, helen en er alles uit willen halen ontdek je jouw Draagkracht.

Dit is jouw uitnodiging naar een leven doordrenkt van vervulling, groei en grenzeloze mogelijkheden, grijp jij deze aan?

cacao ceremonie

Een individuele cacao ceremonie is een diepgaande en persoonlijke ervaring, begeleid door een ervaren facilitator. Tijdens deze ceremonie wordt de helende kracht van pure cacao verkend in een atmosfeer van betoverende muziek en een zorgvuldig gecreëerde setting. De ceremonie biedt een gelegenheid om het hart te openen, innerlijke dieptes te verkennen en emotionele blokkades los te laten. Het is een unieke kans voor zelfliefde en emotionele verwerking. Wil jij je hart openen?

Mother Blessing ceremonie

Een Mother Blessing is een betoverende ceremonie met de vrouwelijke inner circle van de aanstaande moeder. Het eeuwenoude ritueel richt zich op de magische reis van meisje naar moeder. Het draait volledig om de zegening en verzorging van de aanstaande moeder met spirituele en verbindende activiteiten die haar voorbereiden op haar nieuwe rol. Alle genodigden zijn dompelen haar onder in onvoorwaardelijke liefde. Deze ceremonie gun je toch iedere toekomstige mama vrouw?

chocobliss ceremonie

Een levensveranderende plantmedicijn reis van 3-6 uur in de comfort en veiligheid van je eigen huis, met zorgvuldig uitgekozen muziek en een prachtig bloemenaltaar en begeleiding van een ervaren facilitator. Verken de verzachtende effecten van Ceremoniële Cacao, Truffel en Caapi op lichaam, geest en ziel. Deze unieke ervaring zorgt dat je antwoorden in jezelf vindt waardoor je meer liefde en compassie ervaart voor wie je bent en wat je doet. Wil jij ook adembenemend thuiskomen bij jezelf?

reviews

Als een ervaren Reiki-beoefenaar voelde ik de drang om mijn vaardigheden, vooral op het gebied van draagkracht, verder te ontwikkelen. De jaartraining bij Draagkracht heeft niet alleen aan die behoefte voldaan, maar heeft me ook verrast met een overvloed aan inzichten en groei. De persoonlijke coaching heeft me geholpen mijn struikelblokken te herkennen, waardoor ik meer rust, zekerheid en zelfvertrouwen heb gekregen. Thirza, mijn begeleider, voelt als de perfecte match voor mij en haar begeleiding heeft echt een verschil gemaakt. De diepgaande informatie over oeroude religies heeft mijn perspectief verbreed en heeft mijn interacties met anderen verdiept op manieren die ik nooit had verwacht. Ik ben oprecht dankbaar voor deze reis en kijk er naar uit om nog meer te leren en te groeien. Deze opleiding is niet alleen een perfecte fit voor mij, maar heeft ook mijn trots aangewakkerd over hoe ver ik al gekomen ben.

Dorien Vleeming @Growinnerflow

Als deelnemer aan de jaartraining voelde ik sterk de behoefte om deel te nemen voornamelijk vanwege het natuurlijke vervolg op mijn eerdere ervaringen met het Cacao membership, waarin al zaadjes waren geplant voor zelfreflectie en space holding. Draagkracht gaat nog dieper, zowel naar binnen als naar buiten toe, wat perfect aansluit bij mijn opleiding tot Holistisch Therapeut. Een belangrijk inzicht dat ik heb verkregen, is de dualiteit van het leven en de acceptatie dat beide kanten goed zijn. Dit inzicht is op verschillende momenten tijdens de coachingcalls en zoomsessies met de groep naar voren gekomen. De jaartraining heeft mij al veel opgeleverd, waaronder het vermogen om stappen te zetten zonder te streven naar perfectie, vooral op het gebied van praktische zaken zoals Instagram. Daarnaast heeft het mij geholpen om mijn authentieke stem, mening en houding te vinden, waardoor ik mensen aantrek die resoneren met mijn energie. Het meest geholpen heeft mij om mezelf te laten zien, vooral mijn gezicht, en het besef dat dit niet alleen waardevol is voor mijn volgers, maar ook helend voor mijzelf. Door mezelf op beeld te zien, ben ik minder kritisch geworden en kan ik dankbaarheid voelen voor wie ik ben.

Daniëlla #thequanyinlab.nl