Als kind werd ik omringd door de warmte van een vrijgevochten en liefdevol gezin op het betoverende eiland Bonaire. Mijn dagen waren gevuld met avonturen in de natuur, kunst maken en het helpen van zwerfdieren. Zo zag ik op jonge leeftijd al de diepere betekenissen van het leven en de dood. Op dit kleurrijke eiland, waar mijn vader zijn passie voor geschiedenis en de impact van generatie-trauma’s ontdekte, voedde mijn moeder ons op met kunst en de liefde voor dieren als thuis moeder met een vrijwilligersbaan bij het dierenasiel.

Toen we naar Nederland verhuisden, begon een turbulent hoofdstuk in mijn leven, gekenmerkt door gevechten met pestkoppen, pijnlijke ervaringen van misbruik, foute vriendjes en de duistere kanten van het nachtleven. Dwars door dit dal heen vond ik mezelf terug.

Mijn eigen reis van heling heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Door mijn eigen dieptepunten te doorleven, begrijp ik diep hoe het voelt om verdwaald te zijn in pijn en patronen. 

Daarom raken de intieme ceremonies die ik met liefde mag begeleiden mij ook zo. Daarin raken we de diepste wonden en thema’s aan en zie ik mensen werkelijk transformeren tot hun meest liefdevolle en authentieke zelf. Voor mij is dit dan ook meer dan werk; het is een roeping, een heilig pad van dienstbaarheid. Mijn missie is simpel maar krachtig: Mensen terugbrengen naar het gevoel van liefde en verbondenheid. Als we deze liefde kunnen verspreiden, hebben we de kracht om niet alleen ons eigen leven te veranderen maar ook dat van de wereld om ons heen.

Buiten mijn werk, kun je mij vaak vinden in het buitenland in de natuur of bezig met creatieve expressie. Schilderen, schrijven, muziek maken – het zijn allemaal manieren waarop ik mezelf voed en mijn hart open. In de toekomst hoop ik een plek te creëren waar ik mijn ceremonies in het buitenland kan aanbieden. Een plek waar mensen kunnen komen om te helen, te vernieuwen, en te ontdekken wat het betekent om werkelijk in verbinding te leven met zichzelf en de wereld om hen heen.

Tegenwoordig reis ik regelmatig naar andere landen om daar hun spiritualiteit, rituelen en geloofswijzen te onderzoeken, zoals onder andere in Peru, Bolivia en Guatemala. Elk nieuw inzicht en elke ontmoeting voegt een laag toe aan mijn begrip van de menselijke geest en het grotere geheel en verrijkt mijn vermogen om anderen te begeleiden op hun eigen pad.

En mijn boodschap voor jou: Weet dat je niet alleen bent, blijf trouw aan jezelf, zoek liefdevolle ondersteuning die bij jou past en blijf geloven in dat er meer is voor jou, altijd.