GESCHIEDENIS MODERNE MEDICIJNEN

Een eeuw geleden gebruikten onze artsen nog geneeskrachtige planten. Later werden de werkzame stoffen van deze planten synthetisch nagemaakt en tegenwoordig worden deze in de moderne geneeskunde bijna niet meer gebruikt. Toch komen we er steeds meer op terug: Geneeskrachtige planten kennen namelijk minder heftige bijwerkingen of contra-indicaties dan de synthetische varianten. Dit komt omdat in planten meerdere stoffen bezitten en deze voor balans zorgen en met elkaar samenwerken.  Zo brengen ze ons ook meer innerlijke balans. De moderne geneeskunde komt hierdoor steeds vaker terug op deze geneeskrachtige planten of een combinatie van synthetische medicatie ondersteund door een plant variant.

HELEN PLANTMEDICIJNEN ONS?

Onderzoeken tonen aan dat planten ons kunnen helpen helen. Er worden nieuwe verbindingen gemaakt in onze hersenen en we ontgiften ons fysieke lichaam. Alleen houden de diepgaande genezingservaringen met plantenmedicijnen niet op bij een ceremonie. Er is maar weinig onderzoek gedaan naar de effecten na een ceremonie waar het “echte” werk begint.  

Blokkades worden opgeheven, er komt ruimte voor emoties om te bewegen en onze waarheid komt aan het licht waardoor we een transformatie kunnen doormaken maar zonder de juiste begeleiding kan dit als zeer onvoorspelbaar en overweldigend ervaren worden.

De diepe psychologische en mentale indrukken vereisen voor- en nabegeleiding om ze volledig te kunnen integreren.

CONTRA-INDICATIES CACAO & CHOCOBLISS

Raadpleeg uw arts voor gebruik bij: MAIO antidepressiva, bloedingsstoornissen, hartconditie, medicatiegebruik.

In de volgende gevallen worden lagere doseringen aanbevolen dan de ceremoniële dosis om eerst te kijken hoe het lichaam, de geest en ziel erop reageert: Antidepressiva die geen MAIO zijn, zwangerschap en borstvoeding, GERDIBS, kinderen, gevoeligheid, migraine klachten.

Bijwerkingen: Licht gevoel in het hoofd, zweethanden, hoofdpijn of misselijkheid die vanzelf over gaan.

Heilige drank Cacao

 Cacao is een zacht maar krachtig plantmedicijn met een sterk effect op het hartchakra, maar ze opent niet alleen het hart.

Doordat je hartchakra gaat draaien komen andere chakra’s ook meer in beweging. Door de versterkte verbinding met je hart tijdens een ceremonie kun je patronen gaan doorzien en échte zelfliefde gaan ervaren.

Een cacao ceremonie kan op meerdere niveaus genezen: Het lichaam, de geest en de ziel. Een ceremonie heeft dus emotionele, spirituele én gezondheidsvoordelen. 

Cacao kan je helpen diep naar binnen te reizen, contact te maken met je hart, patronen te onthullen en meer zelfliefde te ontwikkelen, je bewustzijn te vergroten en je te ondersteunen in je persoonlijke groei.

Dat klinkt misschien heel spannend, maar het creëert geen dingen die er niet zijn.. 

Chocobliss plantmedicijn

Choco Bliss is een bonbon gemaakt op basis van Ceremoniële Cacao, Truffel en Caapi en specerijen dat de lichamelijke en emotionele verwerking in gang zet. Dit kan voelen als golven die door het lichaam reizen.

Er is bij het maken van dit plantmedicijn gekozen om meerdere vrouwelijke plant leraren te combineren. Dit zijn energieën die elkaar versterken en een warme, liefdevolle, diepgaande reis creëren. Een Choco Bliss reis duurt tussen de 3-6 uur.

Voor de deelname aan een Choco Bliss ceremonie vind een uitgebreide schriftelijke en telefonische intake plaats om de veiligheid en verbinding met elke deelnemer te kunnen waarborgen.

Je krijgt voorzorg huiswerk zodat de ceremonie al in werking gezet kan worden vóór je deelname.

ERVARINGEN