COACHING PROGRAMMA 12* WEKEN

Rode draad

 1. Vorig leven
 2. Voorouders
 3. Geboorte
 4. Levenservaring

Spirituele gave

 1. Schaduwzijde
 2. Chakra’s en zenuwstelsel
 3. Innerlijke dynamieken 
 4. Spirituele gaves & gidsen

Zielsmissie

 1. Angst leven
 2. Blokkades
 3. Droomleven
 4. Terugblik
*Het programma wordt afgestemd op jouw tempo en kan in 12 weken voldaan worden.

STOP MET HONGERIG ZIJN NAAR MEER..

Je hebt misschien al heel veel cursussen en plantmedicijn reizen gemaakt maar toch kan je de antwoorden en de juiste stappen die daarna volgen maar worden maar niet vinden. Dat komt omdat je deze informatie ook pas kunt integreren op het moment dat je de sleutel naar je ziel hebt gevonden en daarmee jezelf kunt verrijken.

Je hebt het idee dat er meer in je zit maar het komt er maar niet uit en hebt eigenlijk ook niet echt iemand om mee te sparren op zielsniveau. Je loopt rondjes in vriendschappen en relaties en wilt hen er eigenlijk ook niet lastig vallen met wat er echt speelt ook omdat je het zelf ook niet goed weet.

Je hebt altijd alles zelf gedaan en onderzocht.. maar nu lijkt alsof je wel aan de gang kunt blijven…

ALLE ANTWOORDEN ZITTEN IN JOU

Iedere coaching sessie is online en duurt 60-90 minuten. We reizen af naar jouw onderbewustzijn door middel van  een begeleide visualisatie en reis waardoor je zelf mag gaan zien en ervaren wat er in jouw onderbewustzijn zit maar ook hoe je innerlijke wijsheden steeds meer voor jezelf kunt gaan inzetten. Na de sessie geef ik je mijn concrete adviezen en visie mee en volgen er per e-mail integratie opdrachten zodat je niet met je ego eromheen kunt gaan draaien.

Na afloop van het traject ontvang je 3 maanden toegang tot het Cacao Flower Membership en kan je dus in totaal 6 maanden lang alles uit jezelf halen om daarna heel goed zelf te weten hoe en waarmee je naar binnen kunt.

GRATIS COACHING CALL

Tijdens deze online ontmoeting begeleid Thirza je door een innerlijke reis en wordt je liefdevol gespiegeld in waarin je op dit moment stagneert en hoe je kan doorpakken naar hetgeen waar je zo naar verlangt. We gaan in op jouw levensperspectief, wat je op dit moment dwars zit en/of waarin  je graag zou willen ontwikkelen. Na deze sessie komt er al energie in beweging en kan je al bij bepaalde antwoorden. Aan het eind van het gesprek kan je kiezen of je een ceremonie wilt inplannen, het 12 weken programma wilt starten of dat je er nog even over wilt nadenken.

DE RODE DRAAD

We hebben allemaal een rode draad door ons leven, deze draad loopt vanaf onze vorige levens naar het leven van onze voorouders naar onze geboorte en de nare ervaringen tijdens dit leven.

Als volledig kunnen begrijpen waar we vandaan komen, kunnen we ook ons aardse leven accepteren. En worden we juist minder zweverig en meer gegrond. We snappen waar alles vandaan komt en waarom en geven hier expressie aan, zonder te excuseren.

Door de rode draad te zien zie je dat we allemaal delen van dezelfde verhalen delen.

VOORBIJ HET EGO

We moeten voorbij het ego om te groeien, we kunnen nooit egoloos zijn maar kunnen er met de juiste ondersteuning wel voor kiezen om ons te laten leiden door het hart, de ziel en onze gevoelens.

Het ego verteld ons onwaarheden over wat we wel of niet zijn en kunnen doen, om ons veilig te houden in het hier en nu. Het ego beschermd ons tegen de confrontatie met onderliggende pijn uit het verleden.

Het leven met zelfcompassie is het stoppen met jezelf groter of kleiner maken dan je bent. We hebben allemaal ons schaduw en licht, slecht en goed, de schurk en de held, goddelijk en kwaadaardig in ons.

Wanneer je deze dualiteiten begint te begrijpen, ga je realiseren dat het leven en de menselijke ervaring een heel kleurenspectrum is in plaats van zwart-wit.

INNERLIJKE BALANS

Onze maatschappij is gebouwd op de gehaaste gewonde mannelijke energie en de verlammende gewonde vrouwelijke energie. We hebben snel en onbeperkt toegang tot amusement, voedsel en geestverruimende middelen en daardoor beperkt toegang tot de pijn onder onze verlangens.

We kiezen liever geen droomleven met risico’s dan dat we de onderliggende pijn ooit moeten aankijken als we falen.

Coaching brengt je innerlijke kracht terug naar de oppervlakte, zorgt dat je weer vanuit gezonde mannelijke en vrouwelijke energie in het leven staat en als een vrij kind kunt spelen. Maar ook dat als je een pijnlijk stuk tegenkomt, je een vangnet hebt en vanuit een gevoel van discomfort in plaats van onveiligheid kan groeien.