Gratis Procesbegeleiding

Ik help je graag die eerste stap te zetten

Dit is het begin van onze reis samen. Tijdens dit videogesprek begeleid ik je door een innerlijke reis en wordt je liefdevol gespiegeld in waarin je op dit moment stagneert en hoe je kan doorpakken naar hetgeen waar je zo naar verlangt. Na deze sessie komt er al energie in beweging en kan je al bij bepaalde antwoorden. Aan het einde van deze sessie ben je niks verplicht, het kan ook zo zijn dat je pas een jaar of later weer bij mij uitkomt, alles is welkom.

Ontdek samen nieuwe werelden

Tijdens de gratis masterclass beschermengelen leer ik jou alles over jouw beschermengelen. Ook doen we twee spirituele practices om contact te maken met je engelen. Je kan deze professionele video van twintig minuten zo vaak als je wilt kijken en meedoen. Deze video is onderdeel van de Spirit Guide Training.

Je ontvangt binnen een paar uur een e-mail met toegang tot de video als je het inschrijfformulier invult.

Ik wil meer maar heb minder

Soms zitten we in een neerwaartse spiraal waardoor we ook op financieel gebied weinig draagvlak hebben. Het is dan nog moeilijker om dicht bij jezelf te blijven en van het leven te genieten. Een ceremonie is dan eigenlijk nog harder nodig om uit die spiraal weer omhoog te klimmen. Om die reden is het altijd mogelijk om het bedrag wat je maandelijks wel zou kunnen missen in termijnen te betalen. Alles is mogelijk en bespreekbaar als je echt graag wilt.