voor wie & wanneer is de mother blessing?

Deze viering vindt meestal plaats rond de 7e maand van de zwangerschap, in het derde trimester tussen de 25 en 32 weken. 

Een belangrijk aspect van deze ceremonie is het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor de aanstaande moeder. Daarom is het het prettigst om de ceremonie te doen met de vrouwen waar zij zich het veiligst bij voelt. Het is belangrijk dat iedereen die aanwezig is, bereid is om deel te nemen aan de verbindende oefeningen en rituelen die tijdens de ceremonie worden uitgevoerd. Vaak is bij twijfel minder genodigden prettiger dan meer.

Aangezien een mother blessing vaak enkele uren duurt, is het belangrijk dat zowel de zwangere vrouw als andere genodigden die niet lang kunnen staan of op een meditatiekussen kunnen zitten comfortabel kunnen deelnemen aan de ceremonie. Het is dus belangrijk om een geschikte locatie te kiezen waar iedereen comfortabel kan zitten en genieten van de viering.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle gasten bereid zijn om deel te nemen aan de festiviteiten en de aanstaande moeder te omringen met liefde en positieve energie.

contact formulier