wat kun je verwachten bij een mother Blessing?

Een Mother Blessing ceremonie is een alternatief voor traditionele babyshowers dat zich richt op de emotionele en spirituele voorbereiding van de aanstaande moeder op het ouderschap.

Het doel is om een liefdevolle en ondersteunende omgeving te creëren waarin de aanstaande moeder zich volledig gedragen voelt en vanuit daar het vertrouwen voelt zich volledig te richten op de komst van haar kindje. Tijdens de ceremonie verzamelen familie en vrienden zich waarbij liefde in rituelen wordt gedeeld voor zowel de aanstaande moeder als haar baby. Rituelen en symboliek spelen een belangrijke rol om de diepgang aan de ceremonie te geven.

Persoonlijke boodschappen en adviezen worden gedeeld om de aanstaande moeder te ondersteunen en te inspireren. Geschenken worden gekozen met persoonlijke betekenis, als herinnering aan de liefde en steun van haar community.

De gebeden, zegeningen en spirituele rituelen kunnen worden uitgevoerd en aangepast aan de spirituele of religieuze overtuigingen van de aanwezigen, om bescherming, kracht en wijsheid te vragen voor zowel de aanstaande moeder als haar baby.

contact formulier