meest gestelde vragen over chocobliss

Kan de dag na mijn chocobliss ceremonie verplichtingen nakomen?

Na een ceremonie voel je meestal goed, maar herstel kan langer duren als je slecht hebt geslapen of diep innerlijk werk hebt gedaan. Neem de dag van en na de ceremonie rust en plan geen afspraken of werk. Drink voldoende water om hoofdpijn te voorkomen en neem de tijd om te herstellen zonder verplichtingen.

Ik twijfel of ik een chocobliss ceremonie alleen of samen wil doen.. wat is verstandig?

Het is belangrijk om je af te vragen of je denkt dat jullie elkaar op een positieve manier versterken in een ceremonie: Je kunt je eigen verlangens en doelen negeren omdat je het een ander het ook gunt. Het proces van iemand waar jij je heel erg verbonden mee voelt kan ook afleiden. Soms kun je door je eigen geluk en succes na te streven, anderen inspireren hetzelfde te doen en is je invloed daarmee groter.

Hoe moet ik mij voorbereiden bij een chocobliss ceremonie?

Je krijgt een week van tevoren opdrachten om al in de mindset en energie van de ceremonie te komen en je geest voor te bereiden op diep innerlijk werk. Je stopt twee weken van tevoren met alcohol en drugs, eet drie dagen van tevoren veganistisch, vermijd twee dagen van tevoren cafeïne en eet vier uur van tevoren niet meer.

Hoe is de nazorg bij een chocobliss ceremonie?

De ceremonie is bij jou thuis in je vertrouwde omgeving, ik ga pas bij je weg als ik zeker weet dat je jezelf weer kunt dragen. Probeer de integratie periode (twee weken) nog steeds zo gezond mogelijk te leven zonder alcohol en drugs. De dagen na de ceremonie hebben we contact en ontvang je integratie opdrachten na een week hebben we een coachingcall om de laatste puzzelstukjes op zijn plek te leggen, de nazorg is inbegrepen.

Zijn de stoffen in en/of ervaring van Chocobliss verslavend?

Nee, de stoffen in de planten zijn niet verslavend. Omdat we werken met intenties en diep innerlijk werk doen voor, tijdens en na afloop is de kans dat je kort daarop weer de roeping voelt voor een volgende ceremonie klein en vaak vanuit het ego, na de ceremonie heb je antwoorden en weet je welke nieuwe stappen je mag gaan zetten en mag je daar dus eerst actief mee aan de slag.

kan ik een badtrip krijgen van chocobliss?

Dit kan bij recreatief gebruik voorkomen. In ceremoniële setting met een ervaren facilitator wordt je in alle rust door een paniekerige reactie terug naar een gevoel van veiligheid en verbinding begeleid.