wat zit er in chocobliss en wat zijn de effecten?

Choco Bliss is een bonbon gemaakt  van Ceremoniële Cacao, Truffel en Caapi en specerijen. Er is bij het maken van dit plantmedicijn gekozen om meerdere vrouwelijke plant leraren te combineren. Dit zijn energieën die elkaar versterken en een warme, liefdevolle, diepgaande reis creëren. Een Choco Bliss reis duurt tussen de 3-6 uur.

plant spirit cacao

plant spirit caapi

plant spirit truffel

plant spirit cacao
Oorspronkelijk werden er traditionele ceremonies gegeven met cacao door de Zuid-Amerikaanse inheemse culturen om te verbinden met het Goddelijke. De gevoelens die vrij komen kunnen vergelijkbaar zijn met wanneer we verliefd worden of intiem zijn. Ceremoniële cacao voelt erg intiem en laat je verliefdheid voor jezelf ervaren.  Pure cacao bevat Theobromine (het hart, verwijdt de bloedvaten en verlaagt de bloeddruk) stimuleert Fenylethylamine (triggert gelukshormonen), Anandamide (gevoel van euforie), Serotonine (vermindert angst en stress).  Cacao is een krachtig plantmedicijn dat het hartchakra opent en daardoor ook andere chakra's in beweging brengt. Door de ontspannende werking komt ons zenuwstelsel ervan tot rust. 
plant spirit caapi
Caapi wordt beschouwd als de belangrijkste plant leraar van Zuid-Amerikaanse inheemse culturen. Caapi is een vrouwelijke plant, samen met een andere plant vormt zij de ​​heilige ayahuasca-thee die DMT bevat. Choco Bliss bevat geen DMT en is geen Ayahuasca je gaat er ook niet van spugen. Wetenschappelijke studies tonen aan dat Caapi de afgifte van dopamine in de hersenen stimuleert en werkt als een serotonine heropnameremmer. Hierdoor ontstaan ​​nieuwe zenuwcellen en verbindingen in de hersenen. Caapi draagt bij aan een soepelere, controleerbare reis, zij kalmeert en verlicht angst en spanning. Caapi zorgt voor het gevoel van gelukzaligheid genoemd waar de naam Choco Bliss van is afgeleid.
plant spirit truffel
Al meer dan tienduizend jaar wordt psilocybine door inheemse volkeren over de hele wereld gebruikt voor gebed, genezing en visie, dit is teruggevonden in grotschilderingen. Studies hebben aangetoond dat de actieve ingrediënten psilocybine en psilocine de groei van nieuwe verbindingen tussen hersencellen stimuleren. Ze kunnen helpen bij het behandelen van aandoeningen zoals depressie, trauma en verslaving. Psilocybine wordt in het lichaam omgezet in psilocine en wordt gemakkelijk afgebroken in het lichaam zonder giftige stoffen achter te laten. Door de combinatie van de plant spirit truffel en caapi kan je hallucineren tijdens je Choco Bliss reis.
Vorige slide
Volgende slide

intake formulier