Het tijd om te voelen, diep van binnen,
Dat alles in mij er toe doet, dat ik van waarde ben.

Wat kun je verwachten van een cacao ceremonie?

Tijdens een gepersonaliseerde cacao ceremonie staan jouw zielsessentie en innerlijke heling centraal. Ik neem de tijd om af te stemmen op jouw energie en creëer vervolgens een ceremonie speciaal voor jou. Het uitgebreide bloemenaltaar en de zorgvuldig geselecteerde muziek brengen je in de stemming om jezelf volledig onder te dompelen in deze magische ervaring.

Samen voeren we spirituele oefeningen en healingstechnieken uit om je te ondersteunen bij je helingsproces. Ikzelf zal naast je staan als ervaren facilitator tijdens deze innerlijke reis. In een tijdsbestek van twee uur zullen we aandacht besteden aan die delen van je onderbewustzijn die meer liefde en zorg nodig hebben.

In dit diepe portaal van cacao werken we zonder verwachtingen. Elke ceremonie is uniek en brengt verschillende ervaringen met zich mee. Het is een mystieke reis waarin je verschillende “aha” momenten zult beleven en ontdekken wat je anders mag gaan doen in je leven. Na de ceremonie zal je een diep gevoel van veiligheid en vertrouwen in jezelf ontwikkelen. Bovendien krijg je integratie-opdrachten om de wijsheden die je hebt opgedaan te belichamen in je dagelijkse leven.

intake formulier