WAT KRIJG IK?

De cacaomunnity is voor mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen niet de ambitie hebben zelf ceremonies te geven.

In de cacaomunnity ontvang je verschillende voordelen, waaronder:

– De mogelijkheid om deel te nemen aan maandelijkse groepsessies. Tijdens deze sessies kun je leren, verbinden, helen en actie ondernemen. Het is een geweldige gelegenheid om samen te komen met gelijkgestemden en jezelf verder te ontwikkelen.

– Toegang tot tientallen online cacao ceremonies met elk een ander thema. Deze ceremonies bieden een unieke kans om jezelf op een dieper niveau te ontwikkelen en te groeien. Elke ceremonie heeft een specifiek focuspunt, waardoor je verschillende aspecten van jezelf kunt verkennen en ontdekken en schaduwwerk kunt doen.

– Alle benodigde tools om respectvol en intentioneel met het plantmedicijn cacao om te leren gaan. Je krijgt toegang tot informatie, begeleiding en ondersteuning om op een veilige en verantwoorde manier met cacao te werken. Dit stelt je in staat om optimaal te profiteren van de voordelen van cacao en duurzaam kunt helen.

-Een Whatsapp groep met gelijkgestemden waarin je advies kunt vragen aan een ervaren facilitator, je verhaal kunt delen en de data’s worden geprikt voor de maandelijkse groepssessies.